Novogodišnji koncert - Neverne bebe

Gošća na koncertu: Ana Sofrenović

Ocenite kvalitet ovog programa

(8 glasova)

Milan Đurđević klavijature i vokal Saša Ranđelović - Ranđa gitara Tijana Sretković vokal Jelena Pudar vokal Vladimir Ružičić - Kebac bubnjevi Vladan Đurđević - Vlajko bas gitara

NEVERNE BEBE postoje od 1993. godine a u aktuelnoj postavi nastupaju od 2003. godine kada su u bend nakon fantastičnog kultnog serijala “3K DUR” ušle pevačice Jana Šusteršič i Jelena Pudar.

Karakteristični po ideji od koje nisu hteli da odstupe ni u najtežim godinama i želeći da sviraju jedino ono sto osećaju bez kompromisa, članovi Nevernih beba izborili su se za svoju čvrstu poziciju na srpskoj pop-rock sceni i deklarisali kao skup izuzetnih muzičara koji najbolje od sebe daju na koncertima. Album “Iza oblaka”, jedno je od najprodavanijih pop-rock naslova na ex-yu prostoru sa preko 30.000 prodatih originalnih cd izdanja. 

Neverne bebe nastupile su kao predgrupa grupi Toto 2006. godine na Tašmajdanu kao i na koncertu Lenija Kravica u Beogradskoj Areni 2008. godine. Oba puta menadžmenti ovih svetski poznatih imena birali su ih na osnovu viđenog na koncertima i informacija koje su dobijali iz svojih, nezavisnih izvora.

Na albumu „Iza oblaka” ostvarena je sjajna saradnja sa svetski poznatim muzičarem Sajmonom Filipsom iz grupe Toto kao i sa jednim od najvećih pevačkih imena koja je stara Jugoslavija ikada imala – Akijem Rahimovskim (duet „Boje duge”). 

Bend je osvajač brojnih nagrada od kojih izdvajamo: 

Najbolji rock album „Južno od sreće” (2001.god.), najbolji rock album „Bebe IV – The best of” (2004. god.), Hit decenije- pesma „Dvoje” ( 2004. god), najbolji rock bend – Beovizija (2006. god), Hit godine – pesma „Oktobarfest” (2006. god), album godine „Iza oblaka” (2007.god.), pop grupa godine (2007. god.), singl godine - „Uzmi boje'' (2010. god).

Slika

Informacije o programu:

Podelite na društvenim mrežama

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Bilten

Budite obavešteni o najnovijim vestima i programu Kulturnog centra.