NEVERNE BEBE

Ocenite kvalitet ovog programa

(4 glasova)

Milan Đurđević klavijature i vokal Saša Ranđelović Ranđa gitara Tijana Sretković vokal Jelena Pudar vokal Sebastijan Kerekeš bubnjevi Vladan Đurđević Vlajko bas gitara

Neverne bebe postoje od 1993. godine, a u aktuelnoj postavi nastupaju od 2003. godine, kada su u bend, nakon fantastičnog kultnog serijala 3K dur, ušle pevačice Jana Šusteršič i Jelena Pudar. Karakteristični po ideji od koje nisu hteli da odstupe ni u najtežim godinama i želeći da sviraju jedino ono što osećaju bez kompromisa, članovi Nevernih beba izborili su se za svoju čvrstu poziciju na srpskoj pop-rok sceni i deklarisali kao skup izuzetnih muzičara koji najbolje od sebe daju na koncertima. Održali su preko 2.000 koncerata u klubovima, na stadionima i gradskim trgovima. Objavili su sedam studijskih albuma, a album Iza oblaka jedan je od najprodavanijih pop-rok naslova na eks-YU prostoru s preko 30.000 prodatih originalnih CD izdanja. U okviru promocije istog albuma, 2007. godine, dva puta su rasprodali Centar Sava. Nastupili su kao predgrupa grupi Toto 2006. godine na Tašmajdanu, kao i na koncertu Lenija Kravica u Beogradskoj areni 2008. godine. Oba puta menadžmenti ovih svetski poznatih imena birali su ih na osnovu viđenog na koncertima i informacija koje su dobijali iz svojih, nezavisnih izvora.

Na albumu Iza oblaka ostvarena je sjajna saradnja sa svetski poznatim muzičarem Sajmonom Filipsom iz grupe Toto, kao i s jednim od najvećih pevačkih imena bivše Jugoslavije – Akijem Rahimovskim (duet Boje duge).

Osvojili su brojne nagrade od kojih izdvajamo: najbolji rok album – Južno od sreće (2001), najbolji rok album – Bebe IV – The Best of (2004), hit decenije – pesma Dvoje (2004), najbolji rok bend – Beovizija (2006), hit godine – pesma Oktobarfest (2006), album godine – Iza oblaka (2007), pop grupa godine (2007), singl godine – Uzmi boje (2010), itd…

U saradnji s Modnom kućom Luna urađen je visokobudžetni spot za pesmu Uzmi boje, koji je izazivao ogromno interesovanje javnosti, kao i svih medija i neverovatno pozitivne komentare. Za mesec dana od pojavljivanja spot je na Youtubeu imao preko 50.000 pregleda, a na listi domaćica na MTV ADRIA posle samo pet nedelja nalazio se na drugom mestu. 

Osnivač, idejni vođa, klavijaturista, vokal, autor muzike i tekstova, aranžer i producent benda Milan Đurđević izuzetno je cenjen muzičar i van naših prostora. 

 

Slika

Informacije o programu:

Podelite na društvenim mrežama

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program