Alex B. and The Fergusons - Koncertna promocija albuma "Neka druga"

Ocenite kvalitet ovog programa

(5 glasova)

Aleksandra Bijelić vokal Ivan Aleksijević klavir Kristijan Mlačak saksofon Nemanja Banović truba Milan Pavković kontrabas Petar Radmilović bubanj

Aleksandra Bijelić je povodom predstojeće koncertne promocije rekla: „Srećna sam što mogu da vam predstavim svoj autorski prvenac. Volela bih da preslušate ceo album jer verujem da će se neko pronaći u pesmama, dok će drugi jednostavno – uživati u ’vožnji’. Do sada nisam pronalazila satisfakciju u tome da javno prezentujem šta radim jer je ’u mojoj knjizi bilo dovoljno’, ipak verujem da je svemir poželeo da podeli s vama muziku koju oduvek nosim u sebi – i tako je nastala ’Neka druga’…”

Album „Neka druga” donosi devet džez pop pesama koje su istinsko i jedinstveno muzičko pripovedanje iz misli, srca i pera Aleksandre Bijelić. Ovo je muzika koja se sluša u dahu, koja odiše nekim prošlim vremenima kada su muzikalnost, liričnost, razvijene melodijske linije, te kristalnost i savršenost interpretacije (kako vokalne, tako i instrumentalne) – bile imperativ. Aleksandra je podelila deo svoje muzičke duše, iskreno, decentno, nenametljivo, sofisticirano i u stilu velikih evergreen diva.

Slika

Informacije o programu:

Podelite na društvenim mrežama

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program