VULKAN ZNANJE ZA NAJBOLJE OBRAZOVANJE

Prezentacija digitalnih udžbenika

Udžbenici za nove generacije!

Ocenite kvalitet ovog programa

(1 glas)

U januaru 2013. godine osnovali smo Vulkan izdavaštvo, najveću izdavačku kuću kod nas. Iako mlada po osnivanju, Vulkan izdavaštvo je kuća s dugom tradicijom i prepoznatljivim kvalitetom, jer je nastala spajanjem Alnarija i Mono i Manjane, dve velike izdavačke kuće koje su prethodnih deceniju i po stvarale, razvijale i unapređivale izdavaštvo u Srbiji. 

Godine 2018. pokrenuli smo Vulkan znanje s ciljem da stvorimo najsavremenije i najbolje udžbenike za osnovnu školu i postanemo lider među izdavačima udžbenika u Srbiji. Sastavili smo tim s dugogodišnjim iskustvom u oblasti izdavaštva i pažljivo odabrali autorske timove. Kvalitetan prezentovan sadržaj, inovativni pristup i savremeni dizajn omogućiće lako savladavanje gradiva i trajnije znanje.

Zasnovani na ishodima, aktuelnom Planu i programu nastave i učenja i novom metodičko-didaktičkom pristupu, svi naši udžbenici i udžbenički kompleti u potpunosti su prilagođeni sadašnjim generacijama i njihovom horizontu očekivanja. Podstiču i razvijaju samostalnost u učenju i kritičko mišljenje učenika. 

Kako bismo pružili potpunu podršku profesorima i učenicima, pored udžbenika, pripremamo i bogate didaktičke materijale kao pomoć za kvalitetnije izvođenje nastave. To su: zbirke zadataka, kontrolne vežbe, lektire, testovi za pripremu za polaganje male mature...

Slika

Informacije o programu:

Podelite na društvenim mrežama

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program