AVANTURE MAŠE, MEDE STRAŠKA I ČEDE

Panteatar Beograd

Ocenite kvalitet ovog programa

(0 glasova)

Marko Milošević Bojana Đurašković Olivera Viktorović

Predstava Avanture Maše, Mede Straška i Čede govori o najiskrenijem prijateljstvu devojčice Maše i Mede i o njihovoj spremnosti da u svoj dom i svoje srce prime i nove prijatelje – lastu Čedu i Straška.

Maša i Meda, dva drugara stara, zajedno žive i zajedno svuda idu. Iako je pomalo lenj, Meda prati Mašu u svakoj avanturi jer je zabrinut za nju. U parkiću blizu kuće, ovog proleća su našli lastu s povređenim krilom. Brižna Maša je ubedila Medu da uzmu lastu, zaleče joj krilo i nazovu je Čeda. Čeda je postao treći član njihove porodice – treći drugar. Došla je jesen, Čeda je danima pokušavao Maši nešto da kaže, ali nekako nije mogao. Jednog jutra, kad je Maša pošla da probudi Čedu, ugledala je prazan krevetac. Šta sve Meda nije pokušao da je oraspoloži, ali uzalud, sve dok nisu naišli na čudesnog Straška.

Slika

Informacije o programu:

Tekst i režija: Olivera Viktorović, Scenografija: Ivan Pantović, Kostim: Đuro Đurašković, Muzika: Vojislav Savić, Scenski pokret i koreografija: Bojana Đurašković, Tehničko vođstvo: Mihailo Đurašković i Slobodan Dragićević

Podelite na društvenim mrežama

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program