Knjižara Mala galerija

K

ulturni centar Pančeva je aprila 2008. započeo još jednu značajnu aktivnost usmerenu ka podizanju kulturne ponude građanima našeg grada. Otvorena je knjižara „Mala galerija“ koja je za nešto više od godinu dana rada, odgovorila na zahteve pančevačkih ljubitelja dobre knjige. Danas, ova knjižara pored naslova koja pripadaju izdavačkoj delatnosti Kulturnog centra, ima široku ponudu knjiga najznačajnijih srpskih izdavača. Nalazi se u prizemlju glavne zgrade Kulturnog centra Pančeva.

Uspostavljena je stalna saradnja sa preko dvadeset izdavačkih kuća, a u ponudi knjižare, u svakom trenutku ima preko 4800 naslova i taj broj nije konačan, jer se kontinuirano dopunjava najnovijim naslovima, prateći ritam srpske izdavačke produkcije. Izdavačke kuće: „Laguna", „Clio", „Geopoetika", „Kreativni centar", „Samizdat B92", „Rende", „Klett", „Feniks libris", „Prosveta", „Plato", „Paidea", samo su deo ponude koju Kulturni centar Pančeva, u svojoj knjižari, plasira čitalačkoj publici našeg grada.

Pored savremenih književnih dela i beletristike, u našoj ponudi ima knjiga iz oblasti filozofije, istorije, psihologije, religije, popularne psihologije, marketinga, stranih jezika, stručne literatura iz oblasti vizuelnih i muzičkih umetnosti, školske lektire i izuzetan izbor knjiga namenjenih deci svih uzrasta. Pored toga, moguće je pronaći monografije, enciklopedije, atlase, strip albume i izdanja popularne nauke. Knjige iz oblasti beletristike prezentuju pančevcima širok spektar zanimljivih naslova – trilere, fantastiku i epsku fantastiku, horore i romane sa pseudoistorijskom i istorijskom podlogom.

Veliki je i raznovrstan opus izdanja domaćih autora iz svih oblasti literature, a kupci i čitaoci u knjižari „Mala galerija“ mogu pronaći interesantne i dopadljive poklon knjige, astrologiju, kuvare i new-age literaturu, knjige posvećene čuvanju zdravlja i samopomoći. Knjižara „Mala galerija“ pored knjiga, takođe nudi Pančevcima slike i dela primenjene i vizuelne umetnosti pančevačkih umetnika.

Prodavci knjiga prate kretanja u izdavaštvu, biraju najbolje i čitaju, te su tako u stanju da svakom kupcu pomogu prilikom izbora prave knjige koja će u potpunosti zadovoljiti njegov literarni ukus.

 

Dobre knjige vrede više nego što koštaju!

Knjižara Mala galerija, Kulturni centar Pančeva

 

KNJIŽARA MALA GALERIJA 

Vojvode živojina Mišića 4
26000 Pančevo

+381 (0)13 332 334
+381 (0)13 333 131

+381 (0)13 351 120

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Radno vreme:

Radnim danima od 08:30 - 20:30h
Subotom od 10:00 - 14:00h

Podelite na društvenim mrežama

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program