MOMENTI

Beskonačnim traganjem za smislom u ovoj nepredvidivoj stvarnosti, umetnica je, pokušavajući da razume sebe, nastojala da kroz radove nečemu neuhvatljivom i subjektivnom da oblik.

Kulturni centar Zrenjanina i autor projekta mr Milutin Mićić organizovali su 2022. godine konkurs za 17. Likovni salon 30 x 30.

Jelena Kajgo - ROLERKOSTER

Svedočimo da se tehnika i tehnologija svakodnevno razvijaju u cilju olakšavanja komunikacije, a interesantno, u praksi svedočimo da suštinski prava komunikacija izumire, ljudi se sve manje slušaju, sve se manje razumeju.

NIJE TO SITNICA BITI PAHULJICA

Različite zimske priče imaju nešto zajedničko – pahuljicu. Predstava govori o lepoti koja se krije u malim stvarima oko nas, o magiji koja je bez dobrote neupotrebljiva, o sreći koja svakoga čeka...

NEDOGLED

Umetnički projekat Nedogled rezultat je višegodišnjih istraživanja koja se odnose na proces umetničkog stvaranja, gde je umetničko delo ishodište, a ne cilj istog.

FARAON, DIVLJAK I PRINCEZA

Šta epopeja o Starom Egiptu, srednjevekovna legenda s francuskih planina i fantazija s turskog dvora mogu imati zajedničko?

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program