ELEMENTAL

Novi „Diznijev” i „Piksarov” igrani film smešten je u Element siti, gde stanovnici u obliku vatre, vode, zemlje i vazduha žive zajedno.

Petre Nikoloski je makedonsko-srpsko-engleski umetnik (rodio se u Prilepu, školovao u Beogradu, živi u Londonu).

MADAM DI BARI

Film prikazuje život Žane Beku, koja je 1743. rođena kao vanbračna ćerka siromašne krojačice, a slavu je stekla kao dvorska dama i kontesa Di Bari, poslednja zvanična ljubavnica Luja XV.

REPULSE

Kompozitni likovni odnosi nastali kao produkt udela i uticaja fizičkih teorija o dinamici fluida, subatomskih pojava, teorija refrakcija, kibernetike i intervencijske kombinatorike postavljaju paradoksalni splet organizovane haotičnosti koja postepeno sumira konstruktivne elemente ponuđenog prizora, kao i sva obeležja dekoracije, ali i funkcije prvobitno predstavljenih formi.

PORED TEBE

Ksenija (25) je mlada tabloidna novinarka koja je karijeru započela hit-tekstom o noći koju je pre pet godina provela zaključana u gimnaziji, zajedno s celim razredom.

TEREN

Dokumentarni film „Teren” je inspirativna, motivaciona i istinita priča o malom gradu i velikim ljudima, priča o slozi, prijateljstvu, veri i požrtvovanju.

INDIJANA DŽONS I ARTEFAKT SUDBINE

U petom nastavku kultne franšize, radnja je smeštena u 1969. godinu, došlo je vreme da se cenjeni njujorški profesor arheologije Indijana Džons (Harison Ford) penzioniše.

Pjevačka družina Svetlane Spajić nastala je 2009. godine u Beogradu i već od samog osnivanja počela je da stiče svetsku reputaciju. Sadašnje članice ovog vokalnog sastava su Suzana Đorđević, Marija Meršnik, Ana Mratinković, Tijana Stanković, pod vođstvom Svetlane Spajić.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program