Samostalnom izložbom fotografija „Život je samo ideja” pokušala sam da fotografijom „okrznem” odgovore na pitanja šta je čovekov život, gde se odvija, iz čega se sastoji, kako i s kim se provodi.

DANAS - KAKO TI JE?

Kulturni centar Zrenjanina i autor projekta mr Milutin Mićić organizovali su 2019. konkurs za 14. Likovni salon. Pored slobodnih rešenja, ove godine nude autorima i mogućnost da promišlјaju na temu-zadatak: DANAS – KAKO TI JE?

Pozorišna drama Kraj vikenda demistifikuje tradicionalne bračne uloge. Bračni partneri, u odnosu u kojem se jedan supružnik žrtvuje za drugog, gde se izgubila početna bliskost i ljubav, pronalaze načine da se međusobno muče. Na kraju, oni ponovo nalaze privlačnost.

Marija Ligeti Balint je rođena u Pančevu, gde je uporedo sa Gimnazijom Uroš Predić završila MŠ Jovan Bandur u klasi Petra Mamuzića. Studije klavira i čembala završila je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu kod prof. Nikole Rackova i prof. Miloša Petrovića.

REVOLT

Priča prati grupu beogradskih gubitnika, mladića bez perspektive, koji nezadovoljni svojim životom odlučuju da podignu revoluciju.

SALSA VEČE

ZOV DIVLJINE

Pas Bak ima svoj savršeni život, ali ga iznenada sele iz njegovog doma u Kaliforniji u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19. veka.

KRALJ MAJMUN

Glavni likovi priče su lav, majmun, lisica i vuk. Radnja se odvija u džungli, gde vlada kralj lav. Zbog svoje starosti kralj se odriče krune.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program