Izložba i publikacija koji se priređuju u okviru posebnog programa Galerije „Umetnost, arhitektura, dizajn” posvećeni su predstavljanju novonastalog razvoja aktuelnih ostvarenja na polju vizuelnih umetnosti i arhitekture, uključujući i primenjenu i angažovanu umetnost.

Diplomirao je na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 1994. godine. Priredio je 70 samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Novogodišnja predstava „DEDA MRAZOVA KUĆA POKLONA” je pre svega zabavnog karaktera, ali bogata je i muzičkim i edukativnim sadržajem za decu.

Izložba predstavlja grafičke znakove realizovane u prethodnih 20 godina.

YOUTUBE RATOVI

Akciona komedija u kojoj uloge tumače popularni balkanski jutjuberi. Oni se na smešan i zabavan način bore protiv hejtera koji žele da preuzmu „Jutjub” scenu.

ISKUŠENIK

Nekadašnjeg vojnog sveštenika razdire bol zbog smrti sina. Meri je pripadnica njegove crkve, čiji suprug, radikalni borac za zaštitu životne sredine, izvršava samoubistvo, što pokreće zaplet.

TAXI BLUZ

Uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je i šarmantni „roud muvi”, u kojem je junak priče Marko, simpatični, 42-godišnji propali dramaturg koji godinama radi kao taksista.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program