Kuce u operi

Komična avantura smeštena u Metropoliten operu početkom 20. veka upoznaje nas s uličnom kucom Samson, koja, pokušavajući da se sakrije od šintera, dolazi do jedne od najpoznatijih opera na svetu.

Senka Karavađa

Karavađo je jedan od najbriljantnijih slikara svog vremena, ali i buntovnik protiv crkve. Pošto je obavešten da u radu prikazuje prostitutke, lopove i skitnice, papa Pavle V naređuje vatikanskoj tajnoj službi da sprovede istragu o umetniku.

Nedelja

Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

Asteriks i Kleopatra

U dalekom Egiptu živela je kraljica Kleopatra, nadaleko poznata po svojoj lepoti i prekoj naravi. Jednoga dana odluči da sagradi Cezaru najraskošniju i najveću palatu koja je ikada sagrađena na svetu.

Sitnice koje život znače

 Šta ako ne bude vremena da svojim roditeljima kažem koliko mi je stalo do njih, i da sam im zahvalan za sve što su učinili za mene? Šta ako pobedim svoje muke, i pristanem na roditeljsku ljubav koja nekad izuzetno nervira, nekad je ograničavajuća, a često podrazumevana?

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program