SVEDOČANSTVO VREMENA

Izložba „Svedočanstvo vremena”, na kojoj će biti predstavlјeno 100 umetničkih radova (slika, skulptura, crteža i pastela), u Galeriji savremene umetnosti KCP-a i u Narodnim muzeju Pančeva. Pokrovitelј je Grad Pančevo.

Ideja kustosko-umetničkog istraživanja „Kolekcija decenija” je otvorena platforma koja polazi od promišljanja i pozicioniranja kolekcije „Oktobarski salon”, formirane oko jedne od grupnih izložbi na kulturnom prostoru bivše Jugoslavije.

NA VESLU PRIČA

TV serija „Na veslu priča” za šest godina prerasla je iz eksperimenta u ozbiljnu kinematografsku antologiju srpske književnosti od 80 snimljenih epizoda, angažujući veliki broj autora različitih generacija u 14 lokalnih sredina, književnih scena zemlje bogate nevidljivim duhom.

Povodom Međunarodnog dana voda, Klub podvodnih aktivnosti Pančevo, u saradnji s Kulturnim centrom Pančeva, po 16. put organizuje Međunarodni festival podvodnog filma i fotografije.

MOJ SVET - Tina Leposavić

Izložba „Moj svet” inspirisana je vezama koje spajaju moj rad u pozorištu i slikarstvo kojim se bavim već duži niz godina. Ona na neki način predstavlja igru dvodimenzionalnih slika i trodimenzionalnih lutaka.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program