Izložba - MEĐUPROSTOR

„Međuprostor” je nastao kao ideja o zajedničkom radu i stvaralačkoj igri između četiri umetnice. To nije putujuća izložba, već koncept koji uključuje promenljive ulazne elemente (izbor iz trenutne i skorašnje produkcije svake od nas) i rad na izložbi kao zajedničkom stvaralačkom prostoru.

ANOTHER COUNTRY / DRUGA ZEMLJA

Izložba „Another Country” ima multimedijalni karakter, a sačinjavaju je fotografije, iscrtani atlasi, kolažirane geografske mape, slike na crnom itisonu, „vintage” mašina za kucanje „olympia” iz koje izlazi mapa zvezda, objekti (astraliti) i nekoliko video-zapisa.

VREME - Izložba fotografija

Ciklus „Vreme” Vukašina Delevića, uslovno rečeno, čine dve vrste fotografija. Jedno su pejzaži, mahom magle i neba, koji bi se možda zajednički mogli nazvati, onako prustovski, traganjem za izgubljenim vremenom, jer nas crno-bela tehnika uz poigravanje svetlošću vodi u potpuno vanvremenski prostor, po mnogo čemu fantazmagoričan.

FRAGMENTI CELINE

Serija radova iz opusa „Fragmenti celine” istražuje intimne i društvene odnose koristeći se metaforom „slomljenog tanjira”.

NACRTANE REČI

Rođena je 7. oktobra 1972. godine u Beogradu. Tokom studija filozofije (1991/95.) započela je svoj umetnički rad učestvujući u pozorišnim radionicama trupe KUD – NIKUD.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program