Družina iz džungle

Mauris možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada.

Stig'o ćale 2

U nastavku svetskog hita iz 2015. godine, otac (Mark Valberg) i očuh (Vil Farel) udružili su snage kako bi svojoj deci priredili nezaboravan Božić.

Vau vau zvezda 3D

Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sledeći seoski čuvar stada veselih ovaca, ali on nema strast prema preuzimanju te uloge od oca Kampe.

Čudo

Bazirano na New York Times bestseleru, „Čudo” je neverovatna inspirativna topla priča puna ljudskosti i nade o Augustu Pullmanu, dečaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima izobličeno lice i glavu.

Liga pravde

Betmen i Supermen formiraju tim dok se pojavljuje novi negativac - Darksajd. On ima moć koja bi mogla da uništi celu galaksiju.

Deda Mraz i kompanija

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa.

Meda Pedington

Sada kada se medvedić Pedington srećno smestio kod porodice Braun, kao ravnopravan član zajednice, širi radost i ljubav gde god dođe.

Ubistvo u Orijent ekspresu

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena.

Strana 1 od 2

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Bilten

Budite obavešteni o najnovijim vestima i programu Kulturnog centra.