YOUTUBE RATOVI

Akciona komedija u kojoj uloge tumače popularni balkanski jutjuberi. Oni se na smešan i zabavan način bore protiv hejtera koji žele da preuzmu „Jutjub” scenu.

ISKUŠENIK

Nekadašnjeg vojnog sveštenika razdire bol zbog smrti sina. Meri je pripadnica njegove crkve, čiji suprug, radikalni borac za zaštitu životne sredine, izvršava samoubistvo, što pokreće zaplet.

TAXI BLUZ

Uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je i šarmantni „roud muvi”, u kojem je junak priče Marko, simpatični, 42-godišnji propali dramaturg koji godinama radi kao taksista.

SVI ZNAJU

Priča psihološkog trilera prati Lauru (Penelopa Kruz) koja sa svoje dvoje dece iz Argentine putuje u mali grad u Španiji u kojem je odrasla.

KO SE BOJI VUKA JOŠ 2

U gradiću u kome ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta – polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje problem koji će nastati, a moraće da se udruže da bi prebrodili opasnost. Zajedno su jači i lakše se suočavaju s izazovima.

KOLET

Istinita priča o Sidoni-Gabriel Kolet (Kira Najtli) koja se nakon udaje za uspešnog pariskog pisca Vilija (Dominik Vest) seli iz svoje kuće u ruralnom delu Francuske u urbani i umetnički Pariz. Ubrzo potom, Vili ubeđuje Kolet da piše pod njegovim imenom.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program