DŽUMANDŽI: SLEDEĆI NIVO (3D)

U filmu Džumandži: Sledeći nivo ekipa se vratila, ali su se pravila igre promenila. Kad ponovno uđu u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali.

STAR WARS: USPON SKAJVOKERA (3D)

Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu Star Wars – Uspon Skajvokera.

AJVAR

Vida i Bane su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu.

4 RUŽE

Film Četiri ruže je krimi-drama s elementima komedije. Prikazuje mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom.

PRERUŠENI ŠPIJUNI

Superšpijun Lens Sterling (Vil Smit) i naučnik Volter Beket (Tom Holand) potpuno su različiti.

LE MAN '66: SLAVNA 24 SATA

Film je snimljen prema istinitom događaju iz 1966. godine o trostrukoj pobedi Forda s modelom GT40, nakon šestogodišnje dominacije Ferarija, u čuvenoj trci izdržljivosti 24 sata Le Man.

ABIGAIL

Mlada devojka Abigejl živi u gradu čije su granice zbog epidemije misteriozne bolesti već godinama zatvorene. Njen otac je bio zaražen i odveden je kada je ona imala šest godina.

FANTASTIKA

U čarobnoj šumi u zemlji zvanoj Fantastika, Boža i Luka, dva medveda, krenuli su u pohod da sačuvaju šumu od zloglasne bande koja je namerila da pronađe i ukrade zlatne rogove.

Strana 1 od 2

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program