REVOLT

Priča prati grupu beogradskih gubitnika, mladića bez perspektive, koji nezadovoljni svojim životom odlučuju da podignu revoluciju.

ZOV DIVLJINE

Pas Bak ima svoj savršeni život, ali ga iznenada sele iz njegovog doma u Kaliforniji u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19. veka.

TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA

Film prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta.

OTAC

Ovo je film o čoveku kome su zbog siromaštva oduzeli decu, gubitniku, odbačenom i poniženom, koji postaje heroj kroz svoje putovanje, hodajući od svog sela na jugu Srbije do prestonice, s kraja na kraj zemlje, iz protesta, iz dostojanstva, želje da se dokaže i sebi i drugima, ali i iz očaja.

OPTUŽUJEM

Tema filma je ozloglašena afera Drajfus s kraja 19. veka. Kapetan Alfred Drajfus, jedan od malobrojnih Jevreja članova Generalštaba Francuske armije, nepravedno je osuđen 1894. pod optužbom da je špijunirao za Nemačku.

MLADI AHMED

Ahmed je trinaestogodišnji musliman, koji živi u malom belgijskom gradu. Nedostaje mu očinska figura, a majka pokušava da izađe na kraj s njim i njegovom sestrom.

POČASNI GOST

Džim i njegova ćerka Veronika, mlada nastavnica muzike u srednjoj školi, pokušavaju da razmrse svoje komplikovane odnose i isprepletene tajne, ali to im ne polazi za rukom.

HOTEL BEOGRAD

Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog Hotela Beograd, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života.

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program