VOKALNI DŽEZ KVARTET MING

Četvorka sastavljena od najizuzetnijih ženskih vokala nove generacije, predvođena aranžerskim umom mlade pijanistkinje, koja izvodi popularne džez standarde iz najvibrantnijeg perioda džeza – svakako je unikatna pojava na domaćoj sceni.

SALSA Y PUNTO

Grupa „Salsa y punto”, u Srbiji aktivna od 2007. godine, sastavljena je od kubanskih, srpskih i makedonskih muzičara. Bend prvenstveno neguje kubansku muziku, ali nastoji i da je dovede u interakciju sa srpskom muzikom.

„Amy’s House”, tribjut bend velikoj džez/soul pevačici Amy Winehouse, nastao je u Beogradu krajem 2015. godine. Čini ga sedam vrhunskih muzičara, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati.

Tamburaški sastav „La Banda” iz Novog Sada osnovan je 2013. godine. „La Banda” je spoj tradicije i mladosti, devojaka, tambure i modernog zvuka. Njihova ideja je da, uz zvuke tamburaških instrumenata i bubnjeva, uplove u vode zabavne, filmske i autorske muzike.

Kulturno-umetničko društvo „Stanko Paunović” osnovano je 1948. godine kao društvo železničara Pančeva. Od 1977. godine sponzoriše ga Rafinerija nafte Pančevo, čiji je naziv dodat imenu društva.

KONCERT PETARZ

Koncertna promocija albuma pod nazivom „Riddlephore”, na kome će se naći 13 autorskih numera PetraZ-a, nosi sa sobom zvuk fank, soul, džezi, bluz, rege i disko muzike.

Strana 1 od 2

O nama

 

Vojvode Živojina Mišića 4

26101 Pančevo, Srbija

 

+381 (0)13 440 944

+381 (0)13 440 945

Vesti

Program